Családi vállalkozásunkat 1981-ben fagylaltozóként indítottuk és immáron 30 éves múltra tekinthetünk vissza. 1988-ban nyitottuk a Poncsák Cukrászdát, amely az elmúlt évtizedek alatt minden kedves vendég igényét kielégítő tevékenységével igen népszerűvé vált nemcsak Kisvárda, hanem a város vonzáskörzetében is. Örömünkre szolgál, hogy vendégeink közé sorolhatunk számos távolabbi város lakóit, sőt még a határon túlról is érkeznek hozzánk.

Cégünk minőségi alapanyagok felhasználásával törekszik kiváló minőségű házias jellegű termékek előállítására. A cukrászda termékválasztéka folyamatosan bővül mind a cukrásztermékek mind a fagylaltok tekintetében. Szakmailag magas szinten képzett munkatársaink gondoskodnak a vendégeink minél nagyobb szintű elégedettségéről.

Tevékenységünk kiterjed családi és vállalati rendezvények cukrászati termékekkel történő ellátására. A szolgáltatás tartalmazza az ingyenes kiszállítást 50 kilométeres távolságig.

A vállalkozás bővítésére 1992-ban került sor, a Poncsák Kávéház megnyitásával, amely Kisvárda Szent László u. 2. szám alatt található. Ennek az üzletünknek a legkedveltebb terméke a „csavaros fagyi” csoki-vanília ízesítésben, de hasonló népszerűségnek örvend a joghurt alapú olasz fagylaltunk, amelyet 3 ízű öntettel kínálunk. Számos vendégünk tér be ide naponta tavasztól késő őszig egy finom kávé elfogyasztására.

Cégünk viszonteladókat is kiszolgál, akik finomságainkat több 10 kilométeres körzetben értékesítik.